Horeca ruimte pu gietvloer – Delf

Locatie: Delft

Jaar: 2021

Oppervlakte: 130 m2

Type ruimte: Horeca

Soort gietvloer: PU gietvloer

Kleur: RAL 70

Omschrijving:

Dit project vond plaats in het hart van de Delftse Hout, een idyllische locatie in Delft, bij het horecabedrijf Knus. Gelegen aan het water en omgeven door groen, staat Knus bekend om zijn uitnodigende sfeer en veelzijdige functies, zoals vergaderingen, bruiloften, feesten, bedrijfsuitjes, borrels en verjaardagsvieringen. Het belangrijkste doel van dit project was het creëren van een vloer die niet alleen duurzaam en praktisch is voor een horecaomgeving, maar die ook bijdraagt aan het ‘Knus gevoel’, passend bij een van de mooiste plekken in Delft.

De keuze viel op een PU gietvloer, bekend om zijn veerkracht, onderhoudsgemak en esthetische veelzijdigheid. De gekozen kleur, RAL 70, is een subtiele tint die een gevoel van warmte en elegantie brengt, passend bij de natuurlijke omgeving en het stijlvolle interieur van Knus. Deze kleur harmonieert prachtig met het groen van de omgeving en het water, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

De aanleg van de vloer begon met een grondige voorbereiding van de ondergrond om een optimale hechting te garanderen. Vervolgens werd de PU gietvloer in verschillende lagen aangebracht, waarbij elke laag zorgvuldig werd uitgesmeerd om een gladde, naadloze afwerking te verzekeren. Deze techniek zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke uitstraling, maar maakt de vloer ook uiterst hygiënisch en eenvoudig te reinigen – een must voor elke horecagelegenheid.

Het eindresultaat is een prachtige, functionele vloer die niet alleen voldoet aan de praktische eisen van een druk horecabedrijf, maar ook bijdraagt aan de sfeer en uitstraling van Knus. De vloer is bestand tegen het intensieve gebruik dat typerend is voor horecagelegenheden en biedt een veilige, aantrekkelijke omgeving voor alle soorten evenementen. Met deze PU gietvloer heeft Knus in Delft een belangrijke stap gezet in het bieden van een warme en uitnodigende ervaring voor zijn gasten.

Voor meer informatie over onze PU gietvloeren en de mogelijkheden hiervan, nodigen we u uit om onze PU gietvloer pagina te bekijken.